SNERYDNING PÅ HELE SJÆLLAND.

Bomin Erhverv Service  ApS  er din seriøse samarbejdspartner når det drejer sig om effektiv snerydning for industrien.

I vintersæsonen kører vi døgnets 24 timer og kontrollerer vore kunders arealer. Du kan altid ringe til vores døgnvagt på

Telefon : 40 59 80 90.

Lad os sammensætte den perfekte vinterløsning til dig så du slipper for at dine medarbejdere, posten, kunder eller vognmænd kommer på glatis!

En fast aftale betyder at du er klædt ordentligt på til vinter og derfor ikke behøver at holde et vågent øje med vejrudsigten.

Kontakt os idag så indtager vi vinteren sammen!

Døgnvagt: 40 59 80 90

info@bomin.dk

SIKKERHED MED GPS.

Bomin Erhverv Service fremsender en kontrolmail på udført arbejde efter hvert endt besøg. Det går via sms fra traktorerne til vores edb system som i samme sekund fremsender en mail til kunden.

Kunden modtager altså en mail efter hvert besøg, hvorpå der står, udført arbejde, plads navn, tid, dato, samt chaufførens navn.

Denne mail er samtidig også dokumentation til faktura opgørelsen, som bliver udskrevet hver d. 1 og 15 i måneden.

Bliv ringet op

SNERYDNING / GLATFØREBEKÆMPELSE

Vores glatførebekæmpelse er opdelt således, at vi har vores egne store traktorer til pladserne og mindre materiel til fortov, stier og gangarealer.

KONTROL KØRSEL

Vi udfører samtidig også kontrolture hvor vi salter frosne vandpytter, hvor det ikke er nødvendigt med en fuld glatførebekæmpelse af plads og fortov. Her er der rigtigt mange penge at spare modsat de snerydnings firmaer som kører ud på amter og kommuners udkald og salter alting pr. reflex og derved mange gange smider salt på salt.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan tilbyde. Vi kan alt inden for snerydning og saltning.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud, det koster ikke noget.
Få din nabo med – så får du 5% rabat